tiistai 9. kesäkuuta 2015

Linnanmäki

Eilen sain rakkaan ystäväni Allun Turusta luokseni tänne Helsinkiin. Aamusta nappasimme Kampista jätskit ja smoothiet matkaan ja kävelimme lintsille. Oli kiva päästä pitkästä aikaa sinne, kun en oo missään huvipuistoissa moneen vuoteen käynyt.


Terveellinen lounas eli makkaraperunat saatiin nauttia vielä auringon paisteessa. Sen jälkeen mentiin "törmäilyautoihin" ja sieltä päästyämme auringon paiste oli muuttunut kaatosateeksi. Päätettiin juosta Sealifeen katselemaan kaloja, josko sillä välin sade vähän rauhottuisi. Olis upeeta päästä johonkin sukeltelee värikkäiden nemojen ja kumppaneiden sekaan!


Ei se sade kuitenkaan hellittänyt, joten jäätiin sisälle vielä kahville. Sateen jatkumisesta huolimatta lähettiin vielä muutamaan laitteeseen, jonka jälkeen ripsarit oli pitkin poskia. Sen jälkeen alko pikkasen tulla kylmä, joten suosiolla lähdettiin keskustaan. 
Vielä yksi ateria Iguanassa ennen Allun bussin lähtöä. Oli pikkasen ähky sen jälkeen, eikä tarvii kyllä vähään aikaan syödä missään ulkona.


Surkeesta säästä huolimatta oli ihan huippu päivä! Kokonainen päivä Allun kanssa piristi mukavasti. Täytyy kyllä myöntää, että muutamat laitteet tuntu pikkasen hurjilta niin monen vuoden tauon jälkeen :D Vatsanpohjassa kyllä tuntu! 
Tällaisia päiviä vielä lisää kesään! Tosin ilman sadetta olisi ihan jees. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti