keskiviikko 10. joulukuuta 2014

joulu on jo ovella

Pienempänä odotin joulua aina innoissani, varmaan juuri niiden lahjojen takia. Sitten varmaan joskus teininä innostus lopahti. Ja kaksi vuotta sitten joulu ei kiinnosti  varmasti kaikkein vähiten ikinä. Mulla olisi ollut aatto vapaa, mutta päätin mennä vapaaehtoisesti töihin ja antaa vapaapäivän työkaverilleni, joka oikeasti halusi viettää joulua perheen kesken.
Viime joulusta olin pitkästä aikaa innoissani! Kerrankin oli kunnolla rahaa ostaa lahjoja ja lähetin ensimmäistä kertaa joulukortitkin. Kai siihen vaikutti se, että se oli mun ja poikaystäväni ensimmäinen joulu yhdessä.

Tästä joulusta en edes tiedä mitä ajatella, en osaa sanoa olenko innoissani vai mitä. Tietenkin olen innoissani siitä, että lähden jouluksi Prahaan, mutta se johtuu siitä, että pääsen ulkomaille. Joululahjatuliaiset tuon matkalta, joten niistä ei tarvitse murehtia. Kotona ei ole mitään joulukoristeita, kun ei kerta täällä olla silloin. Kynttilät on ainoat, mutta ne kaivettiin esiin jo alkusyksystä. Kortteja en tänä vuonna jaksa lähettää.

Sen verran haluan kotimaista joulua viettää, että joku päivä haluan tehdä meille aamupalaksi kunnon riisipuuroa ja  samana päivänä laitetaan jouluaruokaa, pieni kinkku, laatikoita kalaa jne. Myöhemmin illalla teen vielä torttuja ja pipareita, niiden seuraksi sitten glögiä ja ehkäpä jotain juustoja.
Muutaman joulukukan voisin hankkia kotiin piristämään.

Tällä hetkellä ei edes yhtään tunnu joulukuulta. Ja vasta äskön tajusin, että on enää kaksi viikkoa jouluun. Hullua!
Tästä joulusta tulee ainakin erilainen, jos ei muuta.

Mutta mukavaa joulun odotusta!


2 kommenttia: