maanantai 15. syyskuuta 2014

Back at home

Eilen illalla tultiin tosiaan takaisin kotiin Kreetalta. Todella ihana viikko takana ja se olisi saanut jatkua vielä toisen viikon. Kaikki loppuu kuitenkin aikanaan. Mutta lomaa on vielä jäljellä. En ehdi viettää kuin vuorokauden kotona ja taas mennään. Nimittäin Barcelonaan. Siitä lisää matkan jälkeen sitten. Kerron nyt kuitenkin Kreetan matkan ensimmäisistä päivistä.

























Me majoituttiin Futura- nimiseen hotelliin, joka oli Malemessa noin 17 km päässä Haniasta. Maleme oli pikkasen liian pieni kylä meille. Mutta bussilla ja skootterilla pääsi hyvin isompiin paikkoihin. Bussi tais maksaa 2,30 Haniaan ja niitä kulki puolen tunnin välein. Tosin puolen päivän aikoihin bussit oli todella täynnä, kerrankin kuski ajoi vaan ohi, koska siihen ei mahtunut matkustajia enempää. 

Kahtena ensimmäisenä päivänä käytettiin kuitenkin vaan jalkojamme. Esim. ekan päivänä käveltiin 1,5 tuntia, koska haluttiin löytää joku kiva ravintola. Oli sen arvoinen paikka kylläkin! Ainut paikka, jossa käytiin kaks kertaa syömässä. Molemmilla kerroilla otettiin gyrokset eli paikallista kebabia.


"rantahiekka"

Käytiin myös katsastamassa meidän lähiranta, johon oli n. 300 metrin kävelymatka. Ranta oli hiukan pettymys, sillä se oli pientä kiveä, eikä yhtään hiekkaa. Oli vaikeeta saada hyvää asentoa aurinkoa ottaen ja mereen kävely oli yhtä tuskaa. Käytiinkin vain kahtena ekana päivänä tuolla rannalla. Muutoin mentiin hiekkarannoille, joita löytyi matkalla Haniaan. 
Kaksi ensimmäistä päivää meni siis ihan rannalla, kävellen ja käyden muutamassa ravintolassa syömässä. Ja mentiin jo kahdeksan aikoihin illalla nukkumaan :D


Yök! Tilattiin tollanen lihalautanen 2:lle. Aateltiin, että se tarjoiltais saalatin kanssa. Sen sijaan tuli tällanen ja muutama ranskalainen kasan alla. Tyydyin muutamaan makkaraan ja leipään.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti