lauantai 27. syyskuuta 2014

Lazy Saturday

Tämän viikon vapaapäivän oon viettänyt rennosti kotona. Aikasemmin aattelin, että olisi kiva nähdä tänään jotain kaveria. Lomalta arkeen paluu on ottanut sen verta voimille, joten en jaksanut lähteä kauppaa pidemmälle. En oo kuitenkaan ollut täysin toimeton, sillä pesin pyykkiä ja sain räjähteen näköisen vaatehuoneen siivottua. Kesävaatteet syrjempään ja lämpimät syysvaatteet esiin. Talvitakit sai vielä jäädä kaappiin, vaikka välillä tekisikin mieli pukea ne jo päälle tuon syysviiman takia.


Illalla päätin tehdä meille pizzaa karppauspohjalla. Ensimmäisen kerran maistoin tätä karppaus versiota siskoni tekemänä joskus puoltoista vuotta sitten ja viimeksi viime keskiviikkona jälleen siskoni tekemänä. Halusin tällä kertaa kokeilla itse ja tarjota myös poikaystävälleni.



Mun puoli ja poikaystävän puoli, heh

Ohje on todella helppo ja nopea. Pellillisen ohje:

1 prk (250 g) maitorahkaa
1 pss (150 g) Emmental punaleimajuustoraastetta
2 kanamunaa
4 rkl vehnälesettä
3 rkl ruisjauhoa
n. 1 tl leivinjauhetta

Kaikki aineet keskenään sekaisin. Sen jälkeen levitetään seos tasaisesti pellille ja paistetaan 10 minuuttia 200 asteessa. Ohjeessa sanotaan 10 min, mutta kannattaa pitää vähän reilummin niin pohjasta tulee kivan rapea. Sitten täytteet päälle  ja takaisin uuniin n. 10-15 minuutiksi. Paiston jälkeen kannattaa antaa hetken "vetäytyä". 


Mun puoleen tuli punasipulia,mozzarellaa,ilmakuivattua kinkkua ja loppusilauksena basilikaa, NAM!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti