sunnuntai 21. syyskuuta 2014

salsa, tequila,corazon,serveza, muy bueno!

Meijän virallinen Barcelona biisi

Ihanaa olla kotona! Eilen illalla tulin kotiin Barcelonasta ja ai että oon poikki. Neljä päivää vähäisillä yöunilla ja liiallisella määrällä alkoholia on vaikutuksensa. Taidan tulla vanhaksi, kun sellanen ei kiinnosta niin kuin ennen. Kaikki päivät meni pienessä koomassa, kun joka päivä oli enemmän tai vähemmän krapula. Ja olisin varmasti saanut matkasta enemmän , jos näin ei olisi ollut. Joka tapauksessa mulla oli hauskaa ja sain viettää paljon aikaa frendien ja uusien tuttavuuksien kanssa.



Matkustamisessa odotan aina sitä, että pääse syömään todella paljon ulkona ja kaikkea uutta. Ruoka Barcelonassa ei pettänyt tälläkään kertaa. Kertaakaan ei käyty syömässä kunnon espanjalaista ruokaa, esim. paellaa tai tapaksia. Pääosin taidettiin syödä meksikolaista, joka on mun favorittia nyt! Joka päivä syötiin nachot, paitsi eilen kun syötiin vasta kentällä. Voisin vetää guacamolea pelkällä haarukalla! Älkää muuten ikinä ostako niitä kaupan valmis guacamoleja, ne maistuu ihan paskalta! 

Matka meni aika samaan tapaan kuin aikasemmat Barcelona reissut. Paljon juomaa, hyvää ruokaa, vähän shoppailua(liian vähän!), mukavaa seuraa ja liian vähän unta. Kaikin puolin hyvä reissu!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti