keskiviikko 5. marraskuuta 2014

salil eka, salil vika

Vihdoin sain viikon valmiina odottaneen salikassin napattua mukaan töihin. Viime viikolla jäi vähän puolitiehen, mulla oli jo laukku valmiina ja puolet salivaatteista päällä, lopulta jäin kuitenkin kotiin.
Puolen vuoden tauon ja 120 euroa hukkaan heitetyn rahan jälkeen onnistuin viimein raahaamaan itseni salille.
Ja olo todella energinen sen jälkeen! Yleensä aamuvuoron jälkeen tulen kotiin ja olen todella väsynyt, tuntuu ettei meinaa saada mitään aikaiseksi. Mutta ei tänään! Väsymystä ei tuntunut laisinkaan ja oli erittäin energinen! Vaikka tietää, että urheilun  jälkeen tuntuu hyvältä, niin mikä siinä sitten on, että sitä on vaikea aloittaa. Saman ajan, mitä käytät katsoen telkkaria tai istut koneella lukien iltalehteä, voisit yhtä hyvin käyttää osan siitä ajasta liikkumiseen. Tekee paljon parempaa keholle ja etenkin mielelle! Täytyy muistaa tämä myös itse!
Seuraavaksi aijon kokeillea joogaa, jota olen halunnut pitkään jo kokeilla. Helsingissä on muutamia paikkoja, joissa tunnista voi maksaa omantunnon mukaan. Ajattelin käydä tällaisessa paikassa kokeilemassa, maksaen tietytsti!
Tässä alkoi muuten kolmen viikon herkkulakko poikaystäväni kanssa, viikonlopun yliherkuttelen seurauksena. Jospa saisi sen myötä myös ruokatottumuksia parempaan suuntaan.


Tänään tuli myös H&M:ltä odottamani paketti. Odotin erityisesti kahta takkia, koska niitä oikeasti tarvitsen. "Villakangastakki" lähtee palautukseen, valitettavasti. Toinen takki oli onneksi hyvä! Ja kaikki muutkin. Kaikki paitsi kengät taisi jopa olla alessa. Noi viininpunaset sormikkaat on tosi söpöt! Harmi vaan, että toi rusetti jää hihan alle piiloon :(


Eipä tällä kertaa muuta! 
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti