perjantai 21. marraskuuta 2014

Uutta ilmettä ruokapöydälle

Taitaa tämä ainainen harmaus ja pimeys jo pikkasen verottaa. Oon huomannut, että nykyääm on vaikeata herätä aikaisin silloin, kun on vapaapäivä tai iltavuoro. En mä ikinä ole mikään aamuihminen ollut, mutta oon viimeistään herännyt jo yhdeksän maissa, kun nyt herätys tapahtuu vasta yhdentoista maissa. Tänäänkin oli tarkoitus herätä 7:30, syödä pieni aamupala, jotta voisin mahdollisimman pian lähteä salille. Kaikki niin aikaisin, jotta olisin ehtinyt kello 12:00 itiksestä lähtevän Ikean ilmaisen bussin kyytiin. Empä päässyt sängystä ylös ennen kuin yhdentoista aikaan, jonka seurauksena kaikki suunnitelmat menivät uusiksi. Salin jätin välistä ja nautin rauhallisesta päivän aloituksesta; söin aamupalan rauhassa, luin blogeja, kävin pitkässä suihkussa, petasin sängyn(kerrankin!). Meinasin jo jättää Ikean reissun välistä, mutta muutin mieleni ja lähdinkin seuraavalla bussilla Ikeaan.

Tällaiset tarttui mukaan!

Lähinnä lähdin hakemaan kynttilöitä, koska ne alkoivat käymään vähiin. Ikean valitsin sen takia, koska siellä on laaja valikoima ja halpa hinta, sekä siellä oli myös tuo kaitaliina, joka on pitkään ollut hankintalistalla. Ja kaikkea muutakin on aina kiva katsella! Kynttilöiden ja kaitaliinan lisäksi mukaan lähti uusi turkoosi vessan matto, paketti servettejä, kukka(voisin ostaa niitä koko kämpän täyteen!), purkki koristehiekkaa ja kerrankin oikean kokoinen lakana, hah! Oisin voinut ostaa vielä kaikkea muuta kivaa, mutta kassi alkoi jo painamaan liikaa.

Ruokapöytä ennen

Ruokapöytä nyt

Paljon paremmin sopii tuo kaitaliina kuin nuo tabletit. Tuohon keskelle voi vaihtaa vaikka jonkun kukan, jos siltä tuntuu. Ainakin nyt talven menee kynttilöillä, mutta keväällä sopii kukka paremmin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti