tiistai 18. marraskuuta 2014

weekend with little brother

Perjantaina illalla menin Rautatieasemalle pikkuveljeäni vastaan. Hän tuli meille viikonlopuksi Tampereelta. Meidän tarkoituksena oli hakea filmtownista leffa, mutta ei oikein ymmärretty, miten sieltä vuokrataan, koska siellä oli vain irtokarkkeja ja myytäviä elokuvia. Taidettiin olla vaan sokeita! Ilta menikin sitten tortillojen ja possen merkeissä. Tein itse pitkästä aikaa guacamolea ja söinkin koko kipon lähes yksin, nam!


Lauantaina mulla olikin aamuvuoro, jonka jälkeen oli tarkoitus mennä hetkeksi kotiin ja lähteä sitten elokuviin. Huonosti nukutun yön ja työvuoron takia olin niin poikki, että menin päikkäreille ja tuttuun tapaan ne vähän venähti. Ja ainut leffa, mitä pikkuveikka halus mennä kattoo oli jo melkein kaikki paikat varattu. Joten jäätiin suosiolla kotiin. Iltaa tuli kuitenkin piristämään isosiskomme ja sen poikaystävä. Myöhemmin tilattiin vielä pizzat ja katottiin telkkarista Sherlock Holmes- leffa..

ihana aurinko paisto pitkästä aikaa sunnuntaina!

Sunnuntaina suunnattiin moikkaamaan mummia ja juomaan todella vahvaa kahvia. Sieltä vielä itikseen toisen pikkuveljen kanssa kahville, jonka jälkeen olikin aika hyvästellä pikkuveikat ja lähteä töihin iltavuoroon.

Ruoka ja kahvipainotteinen viikonloppu. Kerrankos sitä! Täytyy sanoa, että sunnuntaina oli ihana mennä nukkumaan ilman tukalaa ähkyä!!! 
Että sellanen viikonloppu! 

Nyt uus viikko ja uudet kujeet. Hyvää uutta viikko kaikki! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti