tiistai 27. tammikuuta 2015

cokis on parempi ku pepsi.

Eilen päästiin vihdoin toteuttamaan keskiviikkona väliin jäänyt ravintola reissu, kun meikeläisen flunssa alkaa pikku hiljaa olemaan voiton puolella. Välillä tosin lähtee ääni ja nokka pikkasen vuotaa. Pahin kuitenkin on takana! Käytiin syömässä Amarillossa. Ah, niitä mozzarellatikkuja ja nachoja! Rakastan meksikolaista ruokaa, vaikka tosin eihän amarillon ruokaa voi edes verrata aitoon meksikolaiseen. Olisi niin kiva päästä mexicoon!


Yksi juttu on muuten todella ärsyttävää! Nimittäin se, että tilaat ravintolassa cokista, mutta sulle tuodaan pepsiä, eikä tarjoilija tilatessa kerro, että heillä on vain pepsiä. Jotkut ei ehkä huomaa niissä eroa, mutta mä huomaan ja mun mielestä pepsi on pahemman makuista kuin cokis. Olisin todennäkösesti ottanut juomaksi vain vettä, jos tarjoilija olisi kertonut ettei cokista löydy. Mun mielestä tarjoilijan kuuluu siis kysyä, että käykö pepsi kun cokista ei ole
Pieni avautuminen, heh. Se siitä aiheesta! 

Järkevänä suostuin 19:30 hammaslääkäri aikaan tänään, kun huomenna herätys 4:00. No tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Kohta puolin matka käy kohti Ruoholahtea ja kivuliasta juurihoitoa kohti. Se sattuu vaikka olisi millanen puudutus. Ja voin vaan kuvitella paljonko tämä maksaa! Luulin aikasemmin, että julkinen hammashuolto on aina ilmasta iästä riippumatta. Mutta kun tarkastuksesta tuli 50 euron lasku niin tajusin, että niin se on vaan siihen asti, kun on alaikäinen, heh. 
Sellasta tällä kertaa. Nyt täytyy valmistautua lähtemään. 
Hyvää alkanutta viikkoa! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti