torstai 22. tammikuuta 2015

Too much!

Tämän vuoden puolella olen onnistunut hyvin pitämään yhden herkkupäivän viikossa. Valitettavasti nämä herkkupäivät ovat menneet hiukan yli. Vaikka muutama päivä sitten kerroin syöväni terveellisesti, jotta tervehdyn mahdollisimman pian. Toinen päivä kotona alkoi kuitenkin olla liikaa, joten päätin aikaistaa herkkupäivääni ja pyysin poikaystävääni hakemaan kaupasta herkkuja. Överiksi se meni! Ensin tilasin pizzan, jonka söin kokonaan. Sen jälkeen suffelipussi, sipsiä ja kaksi eri dippiä sekä pieni cokis. Too much! Illalla en pystynyt menemään heti nukkumaan, koska maha oli niin
täynnä.
Tänään oli syntymäpäiväni ja edelleen joudun olemaan kotona. Päätin synttäreideni varjolla nauttia myös tänään herkkuja, kun ei muutakaan voinut. Lähinnä söin eiliseltä jääneitä herkkuja, mutta kyllä poikaystäväni sai taas käydä kaupassa hakemassa pienen cokiksen ja jätskiä lisäksi.
Ja kyllä söin jätskiä samalla, kun katsoin telkkarista Jutta ja puolen vuoden diettiä. Ohjelmasta inspiroituneena päätin pitää kuukauden herkkulakon. Seuraavan kerran syön herkkuja siis poikaystäväni syntymäpäivänä 21.helmikuuta. Tämä on lupaus!

                                                                                                                                                                                  Kuvat: google
  
Mun suurimmat herkut: cokis ja sipsit ja dippi! Eikä sovi unohtaa pizzaa! Niitä en voi vaan vastustaa. Tänä vuonna joka ikisenä herkkupäivänä oon syönyt ainakin pizzaa ja juonut cokista. Miten ne onkaan niin koukuttavia!? 
Toivon tällä lakolla saavani jonkun kohtuuden herkkupäiviini. Niin, että koko päivä ei olisi yhtä herkuttelua ja illalla kun pitäisi mennä nukkumaan, niin ei olisi sellaista oloa, että ei vaan yksinkertaisesti pysty, koska on liian täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti